Trucs en Spelcodes: Car wash. (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Car wash. (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Car wash.: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Car wash.. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Car wash., in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Alle kinderen, jongens en meisjes, love games op de auto wast. Zij hebben immers een integraal onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Iemand houdt van de races, iemand die graag spelen op de service van de auto, en auto reparaties. Wij stellen voor dat uw kinderen gaan naar onze garage, kiezen voor een auto die je wilt wassen. Wij presenteren uw aandacht voor een nieuw spel in de serie van educatieve spelletjes voor kinderen - de auto Wassen. En hier zijn we zijn op de weg. De auto wassen is vrij ver weg, en de auto vuil is het rijden door plassen en gebladerte. Maar het is OK. Na al onze wasstraat is uitgerust met alles wat we nodig hebben om de auto schoon. Gebruik een schoonmaakmiddel, water en een doek weg te wassen van vuil en veeg de contactpunten schoon, droog en poets het lichaam van uw kleine assistent voor het maken van de glans. Alles wat je nodig hebt om de auto te wassen, schoonmaken, schilderen, polijsten en tuning. De auto is gewassen en glanzend. Nu is het tijd om te schilderen de auto! Kies uw favoriete kleur en handelen. En wees voorzichtig. Niet te missen iets. Vergeet niet om voor het vervangen van de velgen met nieuwe degenen die meer geschikt zijn voor de kleuren en de stok van een fantastische lijm. Immers, u niet wilt dat uw auto naar de mooiste en meest unieke van de rest? Maak uw auto aantrekkelijker en benadrukken hun eigen identiteit.
Bezoek onze website: http://yovogames.com Twitter: https://twitter.com/YOVOstudio Facebook: https://facebook.com/yovogames

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 06/06/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Car wash. (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Car wash. op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360