Trucs en Spelcodes: Castle Itter (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Castle Itter en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Castle Itter: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Castle Itter verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Overzicht
De Strijd van het Kasteel van Itter werd uitgevochten in de buurt van het Oostenrijkse dorp Itter, in een 5 Mei 1945, in de laatste dagen van de Oorlog in Europa tijdens de tweede Wereld Oorlog. AMERIKAANSE soldaten hebben de krachten gebundeld met de Wehrmacht infanterie, een officier van de SS, een Oostenrijkse verzetsstrijder, en het onlangs uitgebrachte franse krijgsgevangenen naar het kasteel te verdedigen tegen een aanval kracht uit de 17e SS Panzergrenadier Division. Het doel van het Spel
Tijdens een spel van het Kasteel van Itter, neem je de rol van kracht in de verdediging van het kasteel, op 5 Mei 1945. Het doel van het spel is om de laatste tot de SS stapel uitgeput is, zonder dat SS-Tellers te bereiken van het kasteel. Je krijgt punten voor elke Verdediger die overleeft de aanslag, en u verliest punten voor elke SS Teller links in het spel aan het einde van het spel, hoe hoger de score, hoe beter. De Moedige Verdediging

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Castle Itter (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Castle Itter. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360