Trucs en Spelcodes: Chibi Doll - Avatar Creator (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Chibi Doll - Avatar Creator voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Chibi Doll - Avatar Creator: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Chibi Doll - Avatar Creator!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Dat is een nieuwe avatar maker doll dress up game! Nu kunt u uw eigen karakter zo gemakkelijk! U kunt gebruik maken van de pastel pop als een leuke avatar voor sociale netwerken of om kawaii wallpapers met je schattige poppen! Verras uw vrienden, laat uw verbeelding en een upgrade van uw creatieve vaardigheden!
Pick-up de kleur van de huid van je karakter chibi uit een oneindig aantal kleuren!!! Kies uw kapsel en zelfs de kleur aanpassen. De kleding van de poppen in een verscheidenheid van kleding. Het verzamelen van de vleugels voor uw kleine pop. Nu is de tijd om te beslissen welk type van de ogen, mond en wenkbrauwen leuke uw avatar zal hebben. Enorme hoeveelheid accessoires voor het gezicht, zoals sproeten, moedervlekken, blush zijn ook beschikbaar in onze anime maker. Pick-up van huisdieren voor uw kawaii doll, zodat ze voelt zich niet alleen. De final touch is de achtergrond!!! De vele achtergronden pastel is in uw handen. Nou.. het Is tijd voor het opslaan van de pastel pop op uw apparaat!
Als je doll dress up en anime maker games, je zal zeker hou van deze! Het maken van uw eigen karakter chibi, en toon het aan uw vrienden. De verrassing bij hun avatar. Verzamel je eigen collectie van kawaii poppen!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 15/06/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Chibi Doll - Avatar Creator (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360