Trucs en Spelcodes: Samurai Shodown (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Samurai Shodown voor PC.

Inleiding

Samurai Shodown: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Samurai Shodown verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Sinds de eerste publicatie in 1993 de serie van het vechten met zwaarden de SAMURAI SHODOWN is een groot succes in de hele wereld. Het is al meer dan 10 jaar sinds de laatste serie en de tijd is gekomen voor de terugkeer van SAMURAI SHODOWN in een gloednieuw spel, met een game-systeem en een grafische spectaculair! Met een plot set in het jaar voorafgaand aan de eerste aflevering, de krijgers en de strijders, met een verleden en verschillende doelstellingen onder hen zal worden opgeroepen om te vechten om te voldoen aan hun lot!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Samurai Shodown (PC): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Samurai Shodown. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360