Trucs en Spelcodes: Master Plumber: Pipe Lines (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Master Plumber: Pipe Lines voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Master Plumber: Pipe Lines: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Master Plumber: Pipe Lines. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Het is net een puzzel en je wilt een uitdaging die je hersenen? Dus Meester Loodgieter: leidingen Guy is een andere manier om je hersenen te trainen !!
U zult in de schoenen van een loodgieter man, de mensen om je hulp nodig om het oplossen van hun waterleiding. Het is zomer, en er is geen regen, geen water, niets en niemand kan overleven!!
De belangrijkste doelstelling van het spel is om te peilen de pijplijn. Op het eerste gezicht alles is heel simpel en eenvoudig, maar de juiste beslissing lijkt niet zo eenvoudig is tussen de betrokkenheid van diverse leidingen, vertakkingen, kleppen en druksensoren. Om te redden van de planten die je moet oplossen in de pijplijn met uw kennis van hydraulica. Het is genoeg om de touch met de torque tube totdat het zich met het andere stuk van de pijp. Sluit alle leidingen en het water stroomt naar de fabriek, om te bewaren en om de klant tevreden is!!!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 19/06/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Master Plumber: Pipe Lines (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Master Plumber: Pipe Lines, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360