File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van SLOC - 2D Rubik Cube • Apocanow.nl

SLOC - 2D Rubik Cube: Trucs en Codes

Trucs en Codes van SLOC - 2D Rubik Cube voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van SLOC - 2D Rubik Cube. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Puur, authentiek en ontspannen spel van kleuren. Mechanische alleen - Klik en Sleep, het Maken van een vorm van willekeurige blokken!
-De klassieke Rubik ' s kubus logica is nu verkrijgbaar in TWEE maten. -Schuif het blok van rijen en kolommen en het opnieuw maken van een bepaald patroon om te winnen. -Hoewel het misschien triviaal lijken op het eerste, dit spel heeft een aantal wendingen.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 21/06/2020, de datum waarop SLOC - 2D Rubik Cube werd gepubliceerd.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360