Trucs en Spelcodes: Monsterland. Junior vs Senior (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Monsterland. Junior vs Senior voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Monsterland. Junior vs Senior: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Monsterland. Junior vs Senior. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Big Senior zal het niet willen spelen met een leuke Junior! Help monsters familie, om een vrede!
Monsterland. Junior vs Senior is een leuk denkspel. Help de leukste Junior om wakker Senior in dit gratis spel van de fysica gebaseerde puzzel die verbetert uw logisch denken en problemen oplossen. Op een afstand van een klik, net als sommige bedoel monster blokken mogelijk te herenigen een speelse zoon en zijn vader moe voor de hoogste scores en de sterren.
KENMERKEN: - de toon van interessante logische puzzels met het oplossen van problemen niveaus - logisch denken - het elimineren van vijandige monsters blokken in een bepaalde volgorde - oorzaak en gevolg - het verkennen van hoe de monsters' werken in de wereld - spelen en leren - uitdagende puzzels oplossen, genieten van de vrolijke melodieën & verbluffende graphics.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 24/06/2020, de datum waarop Monsterland. Junior vs Senior werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Monsterland. Junior vs Senior (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Monsterland. Junior vs Senior, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360