File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Nascar Heat 5 • Apocanow.nl

Nascar Heat 5: Trucs en Codes

Trucs en Codes van Nascar Heat 5 voor PC waaronder Doen slippen van de auto en Stuurt de auto in de lucht.

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Nascar Heat 5! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

NASCAR Heat 5 daagt je uit om de serie kampioen NASCAR Cup 2020. Het heeft alle officiële teams, coureurs en auto 's van de drie' s van binnenlandse reeksen NASCAR-en Xtreme Dirt Tour, die draait op 39 loopt authentiek.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 9/06/2020, de datum waarop Nascar Heat 5 werd gepubliceerd.

Zou je veel trucs willen voor Nascar Heat 5 die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Nascar Heat 5 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Nascar Heat 5
Trainer ORIGINAL / +4
Bevriest rijden
Doen slippen van de auto
Stuur de auto in de lucht
Beschikbaarheid onbeperkte financiële
Fan onbeperkt
Cherri Andrea640360