Trucs en Spelcodes: Monster Shooter (PC)

Leer de trucs van Monster Shooter en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Monster Shooter: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Monster Shooter. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Monster Shooter, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Monster Shooter - een arcade shooter spel. Speler de controle over de reikwijdte en schiet op monsters springen uit zijn schuilplaats. Al je activiteiten worden meegeteld in de bonus voor de score. Om naar het volgende niveau en je vaardigheden te testen in een nieuwe locatie, moet u behalen van een bepaalde score.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 04/07/2020, de datum waarop Monster Shooter werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Monster Shooter (PC): Bruikbare tips.

Onder de Trucs vind je ook de lijst met de Doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Monster Shooter:
Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Monster Shooter. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Monster Shooter
#1
#1
Complete world 1
Complete wereld 1
#2
#2
Complete world 2
Complete wereld 2
Victory!
Overwinning!
Finish the game
Het einde van het spel
#3
#3
Complete world 3
Complete wereld 3
Cherri Andrea640360