Trucs en Spelcodes: Unicorn Dream (PC)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Unicorn Dream (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Unicorn Dream: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Unicorn Dream. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Eenhoorn Droom - runner en side-scroller shooter. Je bestuurt een komische eenhoorn die in je dromen vliegt door allerlei obstakels ontwijkt verticale bliksem, verzamelt poppen van vermiste kinderen, schiet ijs en nog veel meer dat alleen een eenhoorn kan dromen!

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 04/07/2020, de datum waarop Unicorn Dream werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Unicorn Dream (PC): Bruikbare tips.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Unicorn Dream:
De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Unicorn Dream
Magnetizers!
Magnetiseurs!
Kill 10 Magnetizers
Dood 10 Magnetiseurs
Just Shoot!
Schiet Op!
Make 500 shots
500 schoten
Cubes!
Blokjes!
Kill 10 Cubes
Dood 10 Blokjes
Dolls!
Poppen!
Collect 50 dolls
Het verzamelen van 50 poppen
Bumplings!
Bumplings!
Kill 10 Bumplings
Dood 10 Bumplings
Victory!
Overwinning!
Finish the game
Het einde van het spel
Cherri Andrea640360