Trucs en Spelcodes: Total War Saga: Troy (PC)

Leer de trucs van Total War Saga: Troy en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Total War Saga: Troy: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Total War Saga: Troy verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

TROY is de nieuwste titel in Total War Saga; geïnspireerd door de Ilias van Homerus, richt het zich op de Trojaanse oorlog en ontwikkelt de serie met nieuwe functies die zijn geïnspireerd op die historische periode.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Total War Saga: Troy sinds 01/01/2021, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Total War Saga: Troy (PC): Bewerken: Hout en Bewerken: Ervaring.

Zou je veel trucs willen voor Total War Saga: Troy die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Total War Saga: Troy zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Total War Saga: Troy (1.3.1 / +0)
 • Speelsnelheid
  Onbeperkte beweging
  Onoverwinnelijk leger in de strijd
  Bewerken: Voedsel
  Bewerken: Hout
  Bewerken: Steen
  Bewerken: Brons
  Bewerken : Goud
  Bewerken: vaardigheidspunten
  Bewerken: Rang
  Bewerken: Ervaring
Cherri Andrea640360