Trucs en Spelcodes: Pagan: Absent Gods (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Pagan: Absent Gods voor PC.

Inleiding

Pagan: Absent Gods: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Pagan: Absent Gods.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Pagan: Absent Gods is een snelle hack-and-slash-RPG voor één speler die je vaardigheden op de proef zal stellen in brute en bevredigende gevechten tegen talloze meer dan levensgrote vijanden en bazen. Domineer alle helden, elk met hun eigen unieke speelstijl en verdien unieke beloningen.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Pagan: Absent Gods sinds 26/07/2019, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Pagan: Absent Gods (PC): Bewerken: waarde van de missietimer en spelsnelheid.

De Trainer voor Pagan: Absent Gods is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Pagan: Absent Gods zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Pagan: Absent Gods (1.2.0.54704 / +0)
  • Onbeperkte gezondheid
    Geen vaardigheid cooldown
    Onbeperkte mana
    Vaardigheden vereisen geen mana
    Spelsnelheid
    Wijziging: huidige XP
    Wijziging: huidige oude XP
    Bewerken: Mission Timer-waarde
    Bewerken: Huidige heldscherven
Cherri Andrea640360