Trucs en Spelcodes: Vagrus - The Riven Realms (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Vagrus - The Riven Realms (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Vagrus - The Riven Realms: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Vagrus - The Riven Realms. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Ga op een gevaarlijke reis door een koninkrijk dat door de goden is verlaten en is verwoest door een mysterieuze ramp. Vergezeld door een stoere bemanning, moet je je weg naar succes verhandelen, vechten en verkennen als leider van een reisorganisatie in Vagrus, een bekroonde turn-based post-apocalyptische fantasy-RPG.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 22/07/2020, de datum waarop Vagrus - The Riven Realms werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Vagrus - The Riven Realms (PC): Bruikbare tips.

Onder de Trucs vind je ook de lijst met de Doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Vagrus - The Riven Realms:
De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Vagrus - The Riven Realms
A Second Chance
Een tweede kans
Leave Scrapheap in ‘Pilgrims of the Wasteland’
Verlaat Scrapheap in ‘Pilgrims of the Wasteland '
Press-ganged
Geperst
The Package
Het pakket
Pilgrimage's End
Pilgrimage's End
Embellished
Verfraaid
Complete all side-stories in 'Pilgrims of the Wasteland'
Voltooi alle zijverhalen in 'Pilgrims of the Wasteland'
Cherri Andrea640360