Trucs en Spelcodes: The Battle of Polytopia (PC)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor The Battle of Polytopia (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

The Battle of Polytopia: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van The Battle of Polytopia. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Welkom bij het unieke turn-based strategiespel dat zich afspeelt in de vreemde en platte wereld van Square. Leid een van de 12 verschillende beschavingen naar de overwinning door je rijk uit te breiden, technologieën te onderzoeken en uiteindelijk de heerser van de wereld te worden! Speel in de modus voor één speler of meerdere spelers voor maximaal 15 spelers.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op The Battle of Polytopia sinds 04/08/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Battle of Polytopia (PC): Bruikbare tips.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van The Battle of Polytopia downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Battle of Polytopia zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Battle of Polytopia (ORIGINAL / +0)
  • De kaart wordt verkend. Probeer het opnieuw Opnieuw proberen
    Stel vijanden bloot Opnieuw Probeer het opnieuw
    Onbeperkte spins Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
    Spelsnelheid Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw
    Bewerken: Sterbeoordeling Opnieuw
    Bewerken: Score opnieuw proberen Retry
    Bewerken: Kills Retry Opnieuw proberen
    Bewerken: dood. Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
    Bewerken: Wipeouts Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
    Wijziging: Lvl Probeer het opnieuw
Cherri Andrea640360