Trucs en Spelcodes: Johnny Rocket (PC / XBOX ONE)

Leer de trucs van Johnny Rocket en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Johnny Rocket: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Johnny Rocket. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Een komisch avontuur dat Johnny Rocket kennis laat maken met een actieplatformspel dat is gestileerd als een zwart-witstrip uit de vrije hand.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / XBOX ONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Johnny Rocket (PC / XBOX ONE): Bruikbare tips.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van Johnny Rocket. Bezoek de walkthrough en de complete gids van Johnny Rocket altijd op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Johnny Rocket:
Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Johnny Rocket in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Johnny Rocket
5
5
5
5
10
10
10
10
15
15
15
15
50
50
50
50
HARDCORE
HARDCORE
YOU ARE STRONG
JE BENT STERK
Cherri Andrea640360