Trucs en Spelcodes: Travelers Rest (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor Travelers Rest op PC. Bijvoorbeeld: Gemakkelijk dweilen en supergeld.

Inleiding

Travelers Rest: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Travelers Rest. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Travelers Rest, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Je bent een herbergier, op een reis om een ​​vervallen herberg te transformeren in een levendige sociale ruimte. Brouw je eigen bier, run een boerderij, verken de wereld en bouw relaties op met je klanten om je eigen geweldige taverne te creëren!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Travelers Rest sinds 28/06/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Travelers Rest (PC): Gemakkelijk dweilen en supergeld.

Travelers Rest heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Travelers Rest zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Travelers Rest (ORIGINAL / +0)
  • Supergeld
    Superreputatie toevoegen
    Onbeperkt aantal items
    Gemakkelijk te pakken items en tafels schoon te maken
    Gemakkelijk dweilen
    Onbeperkte sprint
    Super snelheid
    Snelheid van game
    Bewerken: natuurkunde (vaardigheidspunten)
    Bewerken: natuurkunde (vaardigheidspunten)
    Bewerken: natuurkunde (vaardigheidspunten)
Cherri Andrea640360