Trucs en Spelcodes: Swords n Magic (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Swords n Magic voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Swords n Magic: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Swords n Magic. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Swords n Magic, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Grijp je vrienden en ga op avontuur in een wereld van zwaarden, magie en dergelijke. Ontdek tonnen coole buit, ontrafel verborgen geheimen en ontmoet onderweg nieuwe vrienden en vijanden. Zet je stempel en vind een plek om naar huis te bellen in deze leuke, open wereld multiplayer RPG.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Swords n Magic sinds 8/08/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Swords n Magic (PC): Bewerken: goud en spelsnelheid.

Daarnaast kunt u voor Swords n Magic ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Swords n Magic zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Swords n Magic (BETA 1.0.19 / +0)
  • Onbeperkte gezondheid
    Onbeperkte sprongen
    Spelsnelheid
    Wijziging: Max. HP
    Wijziging: huidige HP
    Wijziging: Goud
    Wijziging: Artikel-ID
    Wijziging: aantal stuks
Cherri Andrea640360