Trucs en Spelcodes: CastleStorm II (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Alle trucs en codes van CastleStorm II voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH die in omloop zijn!

Inleiding

CastleStorm II: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor CastleStorm II.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

CastleStorm 2 tilt de mix van de beste gamegenres naar een hoger niveau en biedt ongeëvenaarde verwoesting mogelijk gemaakt door Unreal 4, evenals een geheel nieuwe metagame van strategische en tactische verovering.De helden van het koninkrijk nemen het op tegen het verachtelijke leger van de ondoden en het is aan jou om een ​​strategie te bedenken waarmee beide partijen kunnen zegevieren in twee epische campagnes met een sterk verhaalcomponent. Maar niet zonder eerst je handen vuil te maken in een heerlijk bloedbad omringd door chaos!

CastleStorm II is gepubliceerd op 18/09/2020 voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor CastleStorm II (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH): Spelsnelheid en aanpassing: huidige HP (Hero Stats).

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van CastleStorm II te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van CastleStorm II zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina CastleStorm II (1.1.4.0 / +0)
  • Spelsnelheid
    Wijziging: huidige HP (Hero Stats)
    Wijziging: Huidige HP (Tower Flag)
    Wijziging: Maximum HP (Hero Stats)
    Wijziging: Maximum HP (Flag Tower)
    Bewerken: Huidige Mana
    Bewerken: Max Mana
    Bewerken: Melee Damage Power
    Bewerken: Max Bullet Meter
    Bewerken: Bullet Meter /> Bewerken: Mana Meter
    Bewerken: Mana Meter
    Bewerken: Troepenmeter Max
    Bewerken: Troepenmeter
    Bewerken: Huidige troepen
    Bewerken: Actiepunten < br /> Bewerken: Goud
    Bewerken: Hout
    Bewerken: Steen
    Bewerken: Voedsel
    Bewerken: Uren
Cherri Andrea640360