Trucs en Spelcodes: Stellar Tactics (PC)

AP punten van energie en strijd en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Stellar Tactics voor PC.

Inleiding

Stellar Tactics: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Stellar Tactics. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Een sci-fi RPG met turn-based grondgevechten, verkenning van de ruimte, diepgaande personageaanpassingen en een enorm levend universum met meer dan 160.000 sterrenstelsels. Rust je schepen uit met de beste uitrusting die je kunt vinden, verzamel een sterke bemanning van huurlingen en ga de leegte in!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Stellar Tactics sinds 22/08/2016, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Stellar Tactics (PC): AP punten van energie en strijd.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Stellar Tactics proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Stellar Tactics zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Stellar Tactics (0.502 / +0)
  • Statpunten
    Gezondheid
    Energie
    Bestrijd AP-punten
Cherri Andrea640360