Trucs en Spelcodes: Metal Gear Solid 2: Substance (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Metal Gear Solid 2: Substance (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Metal Gear Solid 2: Substance: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Metal Gear Solid 2: Substance.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Solid Snake keert terug in Metal Gear Solid 2® Substance, de definitieve editie van Metal Gear Solid® 2: Sons of Liberty, met geheel nieuwe spelmodi, verborgen personages en verhaallijnen. Topgeheime wapentechnologie wordt op mysterieuze wijze vervoerd onder de dekking van een olietanker naar een onbekende locatie. Gewapend met een arsenaal aan nieuwe wapens, voorraden en stealth-manoeuvres, is het aan Snake om het transport te infiltreren en te voorkomen dat dit dodelijke massavernietigingswapen in verkeerde handen valt!

Metal Gear Solid 2: Substance is gepubliceerd op 25/03/2003 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Metal Gear Solid 2: Substance (PC): Oneindige munitie en oneindige gezondheid.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Metal Gear Solid 2: Substance zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Metal Gear Solid 2: Substance (1.0 / +0)
  • Oneindige gezondheid
    Onbeperkte munitie
    Oneindige gripmeter
    VR-timer vergrendelen
    Ontgrendel alle wapens
    Ontgrendel alle items
    Supersnelheid
Cherri Andrea640360