Trucs en Spelcodes: Junkyard Simulator: Prologue (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Junkyard Simulator: Prologue (PC).

Inleiding

Junkyard Simulator: Prologue: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Junkyard Simulator: Prologue verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

De proloog van Junkyard Simulator geeft je een voorproefje van de levenservaring van Junkman. Je snuift, verzamelt items, bezoekt de schrootmarkt en voert een complete renovatie van auto-onderdelen en apparaten uit. Het besturen van een vrachtwagen en het winnen van een Junkyard Challenge is de kers op de taart.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Junkyard Simulator: Prologue sinds 03/09/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Junkyard Simulator: Prologue (PC): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Junkyard Simulator: Prologue. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360