Trucs en Spelcodes: Case 00: The Cannibal Boy (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Case 00: The Cannibal Boy (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Case 00: The Cannibal Boy: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Case 00: The Cannibal Boy. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Case 00: The Cannibal Boy is een visuele roman van een half uur, gedeeltelijk gebaseerd op een waargebeurd verhaal, geschreven door een schrijver met een achtergrond in psychologie. Het is een psychologisch horrorverhaal met een urban legend-thema.

Dit spel is uitgebracht op 18/09/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Case 00: The Cannibal Boy is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Case 00: The Cannibal Boy (PC): Bruikbare tips.

Onder de Trucs vind je ook de lijst met de Doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Case 00: The Cannibal Boy:
Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Case 00: The Cannibal Boy op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Case 00: The Cannibal Boy
Part 1: The Cannibal Boy
Deel 1: The Cannibal Boy
Finish reading Part 1.
Lezen van deel 1 voltooien.
Part 2: Doppelgänger
Deel 2: Doppelgänger
Finish reading Part 2.
Lezen van deel 2 voltooien.
Part 3: Anyone Can Turn into an Evil Spirit
Deel 3: Iedereen kan in een boze geest veranderen
Finish reading Part 3.
Lezen van deel 3 voltooien.
Cherri Andrea640360