Trucs en Spelcodes: Children of Silentown: Prologue (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor Children of Silentown: Prologue op PC. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Children of Silentown: Prologue: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Children of Silentown: Prologue. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Prologue to Children of Silentown, een duister avonturenspel dat het verhaal vertelt van Lucy, een jong meisje dat opgroeit in een dorp diep in een bos dat wordt bewoond door monsters. Het verdwijnen van mensen is niet ongebruikelijk in het dorp, maar dit isRiprovaAls Lucy eenmaal oud genoeg is om het zelf te onderzoeken. Probeer het opnieuw. Of dat denkt ze. Probeer het opnieuwRiprova

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 25/11/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Children of Silentown: Prologue (PC): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Children of Silentown: Prologue, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360