Trucs en Spelcodes: Tinkertown (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Tinkertown voor PC.

Inleiding

Tinkertown: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Tinkertown.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Verzamel je vrienden en kom naar Tinkertown - een verfrissende nieuwe multiplayer sandbox-ervaring! Probeer het opnieuw Verken magische plekken vol buit, gevaar en creativiteit.

Dit spel is uitgebracht op 03/12/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Tinkertown is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Tinkertown (PC): Bruikbare tips.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Tinkertown downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Tinkertown zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Tinkertown (EA Version 0.8.1d / +0)
  • Onbeperkte gezondheid Superschade Speelsnelheid
Cherri Andrea640360