Trucs en Spelcodes: Blaston (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Blaston (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Blaston: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Blaston. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

In de slow-motion bullet hell van Blaston ontwijk je, ontwijk je en beweeg je om inkomende aanvallen te ontwijken terwijl je je volgende oogverblindende combo's in een flits van vaardigheid voorbereidt.Riprovaeen superleuke tactische training. Probeer het opnieuw. Bovenal: nooit. Probeer het opnieuw. Probeer het opnieuw.Riprova

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Blaston (PC): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Blaston, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360