Trucs en Spelcodes: Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE).

Inleiding

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Werewolf: The Apocalypse - Earthblood!

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Een unieke ervaring vol brute gevechten en mystieke avonturen, geïnspireerd door de beroemde RPG.Riprova RiprovaJij bent Cahal, een machtige Garou die ervoor koos om in ballingschap te gaan nadat hij de controle over zijn verwoestende woede had verloren.RiprovaJe kunt veranderen in een wolf en een Crinos, een enorm woest beest.RiprovaJe zult de drie verschillende vormen en menselijke krachten, wolf en Crinos, moeten beheersen om degenen te straffen die Gaia, Moeder Aarde, verontreinigen.RiprovaMaar je ergste vijand ben jijzelf: als je je woede niet kunt bedwingen, zul je jezelf opnieuw vernietigen ...Riprova

Dit spel is uitgebracht op 04/02/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE): Onbeperkte gezondheid en woede.

Naast de trucs kunnen we je ook de walkthroughs van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Kom binnen in de pagina van de walkthroughs van Werewolf: The Apocalypse - Earthblood en je zal een stapsgewijze gids kunnen vinden om het spel te voltooien en, vaak, ook de verzamelobjecten van het spel.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Werewolf: The Apocalypse - Earthblood zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (ORIGINAL / +0)
 • Onbeperkte nieuwe poging tot gezondheid Probeer het opnieuw
  Onbeperkte woede Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw
  Onbeperkte drankjes Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw
  Onbeperkte kruisboogbouten Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw
  Onmiddellijke woede Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw
  Unlimited Frenzy Probeer het opnieuw Opnieuw proberen
  Onzichtbaar voor vijanden Opnieuw proberen Opnieuw proberen
  Super Damage Opnieuw proberen Probeer het opnieuw.
  Spelsnelheid Probeer het opnieuw Opnieuw proberen
  Bewerken: vaardigheidspunten opnieuw proberen
Cherri Andrea640360