Trucs en Spelcodes: Fallout VR (PC / PS4 / XBOX ONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Fallout VR voor PC / PS4 / XBOX ONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Fallout VR: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Fallout VR en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Fallout 4, het legendarische post-apocalyptische avontuur van Bethesda Game Studios, bekroond met meer dan 200 prijzen, waaronder de DICE Game of the Year en BAFTA-prijzen, komt volledig in VR.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 11/11/2017, de datum waarop Fallout VR werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Fallout VR (PC / PS4 / XBOX ONE): Geen herladen en onbeperkt gewicht.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van Fallout VR van apocanow, of een selectie van YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak nuttig voor het voltooien van de Doelstellingen en Trofeeën.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Fallout VR zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Fallout 4 VR (1.0.33.0 / +0)
  • Gezondheid en AP oneindige
  • Geen Opladen
  • Mega Voorraad
  • Gewicht Onbeperkt
  • Tijd-van-de-Dag Snel
  • 'Stealth' - Modus
Cherri Andrea640360