Trucs en Spelcodes: Persona 5: Strikers (PC / PS5 / PS4 / SWITCH)

Trucs, Codes en Geheimen voor Persona 5: Strikers op PC / PS5 / PS4 / SWITCH. Bijvoorbeeld: Super schade en snelheid van spelen.

Inleiding

Persona 5: Strikers: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Persona 5: Strikers en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Sluit je aan bij de Phantom Thieves en vecht tegen de corruptie die de steden van Japan binnenvalt.RiprovaWanneer zich een vertekende realiteit ontwikkelt, neemt een zomervakantie met goede vrienden een onverwachte wending.RiprovaOntdek de waarheid en verlos de harten van de mensen die gevangen zitten in het hart van de crisis!Riprova

Dit spel is uitgebracht op 23/02/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC / PS5 / PS4 / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Persona 5: Strikers is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Persona 5: Strikers (PC / PS5 / PS4 / SWITCH): Super schade en snelheid van spelen.

In de volgende walkthroughspagina van Persona 5: Strikers kan je de verzameling video's zien die op YouTube zijn aangegemaakt en die we hebben gekozen om je stap voor stap de voltooiing van dit spel te laten zien. Dankzij deze zul je in staat zijn om de blokkades te overwinnen en ook te begrijpen hoe een professional speelt om te leren.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Persona 5: Strikers te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Persona 5: Strikers zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Persona 5: Strikers (1.00 / +0)
 • Onbeperkte HP Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw
  SP Unlimited Probeer het opnieuw Opnieuw proberen
  Super Damage Opnieuw proberen Probeer het opnieuw
  Onbeperkte munitie Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
  Spelsnelheid Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
  Bewerken: geld Probeer het opnieuw Opnieuw
  Wijzigen: niveau Opnieuw proberen Probeer het opnieuw.
  Wijzigen: XP Probeer het opnieuw Opnieuw proberen
  Wijzigen: volgende XP Probeer het opnieuw Opnieuw proberen
  Wijzigen: Rolnaam Opnieuw proberen Opnieuw proberen
  Wijzigen: Opnieuw proberen op rolniveau van speler Opnieuw proberen
  Bewerken: Aanval opnieuw proberen Opnieuw proberen
  Bewerken: Opnieuw proberen bij verdediging
Cherri Andrea640360