Trucs en Spelcodes: Cooking Diner (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Cooking Diner (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Cooking Diner: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Cooking Diner en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Geniet van een heerlijke wereldreis! & quot; Kookdiner & quot; is nu beschikbaar. Zeg hallo tegen dit nieuwste simulatie-kookspel van 2019! Je kunt dit spel niet missen als je van koken houdt! Alle recepten in het spel komen uit het eigenlijke productieproces, zodat je nieuwe culinaire kennis opdoet! Als je niet van koken houdt, mag je dit spel niet missen! De nieuwe en unieke gameplay zal de deur voor je openen en je zult verslaafd zijn! Er worden voortdurend nieuwe restaurants en recepten ontwikkeld en we beloven je dat je zult genieten van het eetfestijn!
【Gameplay】 We bieden je een heel eenvoudige en gemakkelijke gameplay, je hebt alleen nodig: Bereid het eten voor volgens de bestelling en het recept van de klant Nadat het eten gaar is, haalt u het eruit en bezorgt u het op tijd bij de klant. Besteed aandacht aan het geduld van de klant, beheer je tijd en organiseer de productie- en leveringsopdracht Houd klanten niet voor de gek met verbrand voedsel, anders krijg je hun slechte recensies. Uw inkomen wordt een fonds voor het upgraden van keukengerei en ingrediënten. Geavanceerd kookgerei kan u sneller en meer resultaten opleveren Met verse en uitstekende ingrediënten verdien je meer mond-tot-mondreclame en win je meer winst
[Spelfuncties] Hoge bonussen met combo's Upgrade keukengerei en ingrediënten om de productie te versnellen en de winst te vergroten De rijke rekwisieten helpen je om je niveaudoelen gemakkelijker te behalen Open een verjaardagsfeestje en win gratis veel rekwisieten en diamanten Geniet altijd en overal van ongekend plezier zonder netwerk

Dit spel is uitgebracht op 12/04/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Cooking Diner is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Cooking Diner (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360