Trucs en Spelcodes: Racconto Della Tempesta (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Racconto Della Tempesta op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Racconto Della Tempesta: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Racconto Della Tempesta. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

De levens van de vreedzame dorpelingen veranderden op de dag dat een oude profetie uitkwam. Probeer het opnieuw. Hij sprak over een boze tovenaar die onze wereld zou vernietigen. Probeer het opnieuw Nu hebben ze jouw hulp nodig om een ​​nieuw huis te bouwen en zich voor te bereiden om zich te verdedigen tegen het kwaad dat terug zal komen Opnieuw proberen - Begin aan een middeleeuws verhaal van hoop en moed Opnieuw proberen - Overwin veel obstakels en win veel trofeeën tijdens je reis door dit uitdagende match 3-spel en breng je vaardigheden naar een hoger niveau met behulp van geweldige power-ups.
- Verzamel goud om een ​​middeleeuws dorp Retry te bouwen Probeer het opnieuw - Bewijs uw vaardigheden en win meer dan 50 trofeeën Probeer het opnieuw - Tal van uitdagende levels met unieke functies Opnieuw proberen - Spannende match-3-gameplay Probeer het opnieuw - Plan je bewegingen, race tegen de klok of speel ontspannen Probeer het opnieuw - Geniet van een verscheidenheid aan spelmodi en moeilijkheidsgraden Probeer het opnieuw - Harde obstakels en geweldige power-ups Probeer het opnieuw.
Probeer het opnieuw

Dit spel is uitgebracht op 13/04/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Racconto Della Tempesta is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Racconto Della Tempesta (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360