Trucs en Spelcodes: Jewel Mystery (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Jewel Mystery en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Jewel Mystery: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Jewel Mystery. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Jewel Mystery is een klassiek 3-op-een-rij-spel dat verhalen onthult en puzzels oplost.Probeer het opnieuw.Verken de oude legende van de Fountain of Youth.Probeer opnieuw Bill en zijn speurhond beginnen aan dit avontuur om de sleutels te verzamelen om het leven van zijn geliefde te redden. letters en ontdek het verhaal! Probeer het opnieuw Met de ups en downs van het verhaal, kan Bill zijn wens vervullen? Probeer het opnieuw
GAMEPLAY MATCH 3 CLASSIC Combineer juwelen en probeer dezelfde kleur opnieuw om ze op te ruimen, uitdagingen te voltooien, Bill te helpen de letters te vinden en de verhaallijn te ontgrendelen! Probeer het opnieuw Gebruik speciale juwelen strategisch, upgrade magische krachtstenen om je te helpen ze snel te verwijderen. Probeer het opnieuw
UPS AND DOWNS STORY Verzamel stukjes letters, probeer het verhaal te herschikken en te interpreteren, ontdek het geheim van de legende. Probeer het opnieuw door te verkennen Probeer het opnieuw Zoek verborgen obstakels, combineer magische rekwisieten, los duizenden uitdagende match-3 levels op.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Jewel Mystery (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Jewel Mystery, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360