Trucs en Spelcodes: Galaxy Invader: Space Shooting (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Galaxy Invader: Space Shooting en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Galaxy Invader: Space Shooting: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Galaxy Invader: Space Shooting.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

De indringers veroveren de melkweg. Opnieuw Het hele universum is in gevaar. Opnieuw Er is maar één hoop, jij bent het, de kapitein. Probeer het opnieuw. Bestuur het ruimteschip tegen hen. Anders, van gemakkelijk tot moeilijk. Opnieuw proberen Na verloop van tijd zullen de uitdagingen wordt steeds feller Opnieuw proberen Het vereist dat je je vliegtuigcontrole-vaardigheden verbetert, maar ook items verzamelt, je gevechtsvaardigheden verbetert en vecht tegen steeds krachtigere vijanden. In de verre toekomst heeft de mensheid zich uitgebreid en welvarend in de melkweg. Probeer het opnieuw Op een dag verschijnt een mysterieus buitenaards leger uit een andere dimensie en valt de grensplaneten aan. Als ervaren piloot ben je opgeroepen om de melkweg te verdedigen tegen binnenvallende vijanden !
Galaxy Invader: Space Shooting katapulteert je in een eindeloze oorlog. Opnieuw Je zult naast hun kwaadaardige generaals tegen veel vijanden moeten vechten. Opnieuw proberen Weet je zeker dat je de strijd kunt overleven?

Dit spel is uitgebracht op 15/04/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Galaxy Invader: Space Shooting is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Galaxy Invader: Space Shooting (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Galaxy Invader: Space Shooting, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360