Trucs en Spelcodes: Crazy Scary Evil Teacher 3D - Spooky Game (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Crazy Scary Evil Teacher 3D - Spooky Game voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Crazy Scary Evil Teacher 3D - Spooky Game: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Crazy Scary Evil Teacher 3D - Spooky Game. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Het verhaal gaat over een briljant meisje en haar slechtste lerares op de middelbare school. De enge leraar geeft wiskunde aan de studenten van de school. Maar ze is erg streng en elke student is bang voor haar straffen. Nu kun je in dit spel het leven van dit kleine meisje ervaren. De slechte juf is ook haar buurman en heeft besloten op een grappige manier wraak te nemen. Hij zal zijn huis binnensluipen en de leraar voor de gek houden met verschillende dingen.
Hallo Scary School Teacher 3D - Spooky Games is een interactief first person-spel waarin je gewoon een grapje moet uithalen met de leraar op school. Ga nog een stap verder en help het kleine meisje een enge grap met de leraar uit te halen. Zorg ervoor dat je de camera in de gaten houdt en ren weg zodra hij je vindt. Het enge huis van de buurman staat vol met kamers, waar je je kunt verstoppen en iets nuttigs kunt vinden om de leraar te plagen. Het is een soort horrorspel waarbij je je moet verstoppen voor de leraar en het landhuis in moet gluren.
De game biedt veel interessante missies om te voltooien en voor de gek te houden met de horrorleraar. Elk niveau is gevuld met verschillende obstakels en obstakels die moeten worden overwonnen om het niveau te voltooien. Je moet alle uitdagingen accepteren en je grootste angst voor de enge leraar onder ogen zien. Crazy Scary Evil Teacher 3D - Spooky Game biedt tal van activiteiten, waaronder het eten van de leraar bederven en haar plagen met de muizenval. Geniet van elk niveau van interactieve enge enge leraar en breng je vrije tijd door in een horrorschoolspel. Het wordt het beste enge leraarsspel in 2020 voor jou!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Crazy Scary Evil Teacher 3D - Spooky Game (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Crazy Scary Evil Teacher 3D - Spooky Game, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360