Trucs en Spelcodes: Forgotten Hill Disillusion: La Biblioteca (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Forgotten Hill Disillusion: La Biblioteca op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Forgotten Hill Disillusion: La Biblioteca: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Forgotten Hill Disillusion: La Biblioteca! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Welkom in het Forgotten Hill Museum, een vreemde plek vol mysteries, vreemde personages en donkere puzzels. Probeer het opnieuw. Alles hier is een puzzel, zelfs een gemakkelijke taak, zoals het openen van een fles wijn, vereist veel gebruik van je grijze cellen ... Probeer het opnieuwRiprova RiprovaMaar dit is de enige plek waar je de waarheid over Forgotten Hill kunt vinden en misschien een einde kunt maken aan de verschrikkingen ervan.Riprova
Download nu het eerste hoofdstuk van Forgotten Hill Disillusion en bezoek The Library, ontmoet nieuwe personages, probeer nieuwe puzzels opnieuw en help meneer Larson bij zijn zoektocht naar de waarheid.Riprova RiprovaWil je de beste ervaring van dit bezoek hebben? Probeer het opnieuw en volg dan een tip: geloof je ogen nooit ...
Houd er rekening mee dat deze app alleen het eerste hoofdstuk van het spel bevat. Probeer het opnieuwRiprova

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Forgotten Hill Disillusion: La Biblioteca sinds 15/04/2021, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Forgotten Hill Disillusion: La Biblioteca (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Forgotten Hill Disillusion: La Biblioteca in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360