Trucs en Spelcodes: Wordington: Parole & Design (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Wordington: Parole & Design voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Wordington: Parole & Design: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Wordington: Parole & Design. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Volg het gedenkwaardige verhaal van woorden met Emma! Probeer het opnieuwHelp haar bij het renoveren van het prachtige oude herenhuis van haar grootvader. Probeer het opnieuw Ontwerp het interieur en de buitenkant van het huis door te repareren wat er al is, verschillende objecten te kiezen en nog veel meer.Riprova
Om verder te komen in het verhaal, moet je kruiswoordpuzzels oplossen.Probeer het opnieuw.Versla en voltooi deze niveaus van kruiswoordpuzzels om nieuwe hoofdstukken in het verhaal te ontgrendelen, nieuwe kamers te renoveren en enkele verborgen mysteries die door je grootvader zijn achtergelaten!Riprova
Avonturen zijn overal, inclusief wat romantiek. Probeer het opnieuwRiprova

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Wordington: Parole & Design sinds 16/04/2021, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Wordington: Parole & Design (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Wordington: Parole & Design, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360