Trucs en Spelcodes: Mod SCP Horror Games for MCPE (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Mod SCP Horror Games for MCPE op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Mod SCP Horror Games for MCPE: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Mod SCP Horror Games for MCPE. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Welkom in de wereld van Minecraft. Als je een fan bent van thema-spellen zoals fantasy en horror en je wilt een nieuwe mod voor horrorspellen, dan is deze toevoeging iets voor jou. Wat is de mod voor Minecraft SCP Foundation? Dit is een verzonnen horrororganisatie waar je veel verschillende afwijkende wezens kunt ontmoeten voor horrorspellen. De SCP Foundation-mod voegt deze afwijkende wezens toe aan de wereld van Minecraft. Overweeg verschillende opties voor deze horrorwezens in Minecraft: * SCP 173 - De menigte beweegt niet als de speler ernaar kijkt, legt blindheid op om aan te vallen, valt de spelers aan en breekt hun nek * SCP 049 - The Plague Doctor. Besmet een dorpeling door in een zombie te veranderen; wanneer aangevallen door een speler, pas het verdorreneffect toe, transformeer mensen in SCP-049-2-wezen * SCP 682 - Gezondheid: 1.000.000 eenheden, Schade: onmiddellijke dood, Mob doodt alles op zijn pad * SCP 053 - Gezondheid: 20 eenheden, Schade: zwak, ziet eruit als een klein meisje, zal een gegarandeerde hartaanval veroorzaken wanneer een speler de menigte nadert * SCP-939 - Gezondheid: 100 eenheden, schade: 12 eenheden, eet elk dier of menigte, kan de geluiden van elke menigte nabootsen, maakt een hard geluid wanneer ze gewond zijn Het valt een kruipende speler niet aan * SCP-019 - De monsterlijke vaas waar de SCP-019-2 uit kruipt, wordt gebroken met een diamanten houweel of door op een knop te drukken. * SCP-999 - Gezondheid: 20 eenheden, maakt grappige geluiden wanneer een speler in de buurt is, een vriendelijke menigte die de speler beschermt en verzadigingseffecten biedt * SCP-066 - Gezondheid: 5 eenheden, een griezelig rood monster, maakt een hard geluid wanneer een speler nadert, rolt dichtbij en veroorzaakt geen schade En nog veel meer mobs zoals SCP-1048, SCP-096, 1000, 250, 3199, 093, 458, 012, 811, 1316, 1762, 303 en meer in deze mod voor horrorspellen in Minecraft
Geen officiële Minecraft Product. Niet goedgekeurd door of gelieerd aan Mojang

Mod SCP Horror Games for MCPE is gepubliceerd op 18/04/2021 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Mod SCP Horror Games for MCPE (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Mod SCP Horror Games for MCPE, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360