Trucs en Spelcodes: Marble Puzzle (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Marble Puzzle voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Marble Puzzle: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Marble Puzzle en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

???? ???? ???????????????? ???? ???? Marble Puzzle shooter is een marmeren bubbelschietspel met een magisch mysterie-thema ontworpen Het basis schietspel is als oude spellen die je eerder had kunnen spelen! Maar we brengen je de gloednieuwe schietspellen: Games die gratis zijn ontworpen! Geen geld nodig! Ja! GRATIS SPELEN! Games spelen zonder wifi! Speel waar je maar wilt! Speciaal ontworpen spellen! Betere resultaten op het display! Win je spel om mijn vrienden te choqueren! En train je handen en je brein in dit hersenspel! Word de meester van hersenspellen!
We hebben veel nieuwe functies toegevoegd. Je doel is om alle ballen weg te spelen voordat ze het kwaadaardige monster bereiken en, in de tussentijd, de ballen te laten knallen tot match 3 om een ​​score te winnen. En combineer er zoveel mogelijk om de grote overwinning te behalen.
Kenmerken van de marmeren puzzel: ⭐Rollende ballen aan het begin van het level, snelheid nodig om de ballen te laten knappen. ⭐Spellen die in het begin gemakkelijk te spelen zijn, maar moeilijk om een ​​meester te zijn! ⭐Grappige schietplanten wachten erop gevonden te worden! ⭐ Fantastische spelmodus als een krachtig item. ⭐1200 levels, er volgen er binnenkort meer. ⭐ Gratis spellen voor volwassenen, hersens nodig op elk niveau! Hoe te spelen: ❤️1 Tik op het scherm waar je de ballen wilt schieten. ❤️2. Combineer 3 of meer knikkers van dezelfde kleur om pop te creëren. ❤️3.Verander de schietende bal door op de schietende zender te tikken. ❤️4.Je kunt rekwisieten gebruiken om het spel gemakkelijk te maken.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 19/04/2021, de datum waarop Marble Puzzle werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Marble Puzzle (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Marble Puzzle. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360