Trucs en Spelcodes: Creazione gioielli principesse del Piccolo panda (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Creazione gioielli principesse del Piccolo panda op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Creazione gioielli principesse del Piccolo panda: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Creazione gioielli principesse del Piccolo panda. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

De prinsessen gaan naar een feestje, ze willen graag dat je wat sieraden voor ze ontwerpt en ze een nog glamoureuzere look geeft!Riprova RiprovaJe moet ringen, oorbellen, kettingen, kronen en andere sieraden ontwerpen. De kleuren, vormen en versieringen van de sieraden zijn aan jou. Maak sieraden die je leuk vindt om de prinsessen te plezieren. Kom naar Little Panda's sieradenwinkel en begin met ontwerpen! < br /> Inhoud:
Jewel RingRiprova RiprovaOntwerp een ring voor de prinses! Je zult de juwelen moeten vinden in een stapel kiezelstenen. Wow! Vind juwelen in 8 verschillende kleuren! Je kunt elk type sieraden kiezen om te polijsten en schoon te maken en ze gebruiken om de ring te versieren. Ring en je bent klaar met het maken van een juweelring!Riprova

Creazione gioielli principesse del Piccolo panda is gepubliceerd op 19/04/2021 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Creazione gioielli principesse del Piccolo panda (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360