Trucs en Spelcodes: Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (ALL VERSIONS / PC / PS3 / PS4 / PS5)

Trucs, Codes en Geheimen voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn op ALL VERSIONS / PC / PS3 / PS4 / PS5. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Final Fantasy XIV: A Realm Reborn en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is een MMORPG en bevat een hardnekkige wereld waarin spelers met elkaar en met de omgeving kunnen communiceren. Spelers creëren en passen hun personages aan voor gebruik in het spel, inclusief naam, ras, geslacht, gelaatstrekken en startklasse. In tegenstelling tot de originele versie kunnen spelers er alleen voor kiezen om een ​​Disciple of War of Magic te zijn als hun startklasse - Disciples of the Hand en Land zijn in eerste instantie niet beschikbaar. Spelers moeten ook een spelwereld selecteren waarin de personages moeten bestaan. Hoewel de servers niet expliciet zijn afgebakend door taal, zijn de datacentra in ondersteunde regio's geplaatst (bijvoorbeeld Noord-Amerika, Europa, Japan) om de communicatielatentie tussen de server en de clientcomputer te verbeteren, en spelers wordt geadviseerd om een ​​server in hun regio te kiezen. . Ongeacht de server of taal, de game biedt een grote bibliotheek met automatisch vertaalde speltermen en algemene zinnen waarmee spelers die verschillende talen spreken, kunnen communiceren.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ALL VERSIONS / PC / PS3 / PS4 / PS5. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ALL VERSIONS / PC / PS3 / PS4 / PS5 of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (ALL VERSIONS / PC / PS3 / PS4 / PS5): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360