Trucs en Spelcodes: Anima: The Reign of Darknes (PC)

Alle trucs en codes van Anima: The Reign of Darknes voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

Anima: The Reign of Darknes: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Anima: The Reign of Darknes. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Anima: The Reign of Darknes, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Verken een duistere fantasiewereld, daal af in de donkerste afgrond en vecht tegen hordes demonen in deze snelle actie-RPG.RiprovaPas je personage volledig aan, plunder honderden unieke items en vernietig het kwaad dat de wereld opnieuw bederft!Riprova

Dit spel is uitgebracht op 02/05/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Anima: The Reign of Darknes is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Anima: The Reign of Darknes (PC): Tweak: bewegingsmodifier en eenvoudige vaardigheidsupgrades.

Als je echt veel trucs wilt voor Anima: The Reign of Darknes, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Anima: The Reign of Darknes zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Anima: The Reign of Darknes (1.0.0 / +0)
  • Onkwetsbaar
    Onbeperkte gezondheid
    Onbeperkt Mana Super schade
    Enorme druppels goud
    Eenvoudige vaardigheidsverbeteringen
    Eenvoudige upgrades van het Astralum-niveau
    De Arena biedt een enorme Oboli
    Niveauwijzigingen toestaan
    Snelheid van spelen
    Bewerken: huidig ​​niveau
    Bewerken: huidige ervaring
    Bewerken: Snelheidsmodificatie
    Bewerken: bewegingsmodificator
    Wijziging: aantal dagvaardingen
    Bewerken: statistische punten
Cherri Andrea640360