Trucs en Spelcodes: Industria (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Industria voor PC.

Inleiding

Industria: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Industria! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

INDUSTRY is een first person shooter die je van Oost-Berlijn meeneemt naar een parallelle realiteit, net voor het einde van de Koude Oorlog.Op zoek naar een vermiste collega, ontcijfer een duister verleden in een mysterieuze parallelle dimensie.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds =/ng/lang. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Industria (PC): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Industria, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360