Trucs en Spelcodes: Marsupilami: Hoobadventure (ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Marsupilami: Hoobadventure voor ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Marsupilami: Hoobadventure: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Marsupilami: Hoobadventure! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Punch, Twister en Hope zijn drie Marsupilami die een vredig leven leiden in Palombia, hun leven staat op het punt een drastische wending te nemen wanneer ze per ongeluk een sarcofaag openen tijdens het spelen met puin op een strand, waardoor een mysterieuze geest wordt bevrijd die alle dieren vervloekt! drie Marsupilami zijn immuun voor de vloek en besluiten op avontuur te gaan en de geest te vinden en de vloek ongedaan te maken.Geïnspireerd door Franquin's Marsupilami-strip, neemt deze 2.5D-platformgame je mee op een kleurrijke reis door Jungle Palombian, een kustplaats en zelfs een verlaten tempel. Spring, sla, sprint en zwaai met je staart zoals alleen Marsupilami dat doet!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Marsupilami: Hoobadventure sinds =/ng/lang, op de consoles ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Marsupilami: Hoobadventure (ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360