Trucs en Spelcodes: Operation Zeta (ALL VERSIONS / PC / XBOX ONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Operation Zeta op ALL VERSIONS / PC / XBOX ONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Operation Zeta: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Operation Zeta verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

De grote strijd met de codenaam Operation Zeta is verloren.Je schip is in puin en je moet snel handelen om alle onderdelen te verzamelen en je schip te repareren voordat het oorlogsgebied volledig wordt vernietigd door de vijandelijke doodslaser in deze rouge-achtige ruimte.

Dit spel is uitgebracht op =/ng/lang en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ALL VERSIONS / PC / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Operation Zeta is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Operation Zeta (ALL VERSIONS / PC / XBOX ONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Operation Zeta, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360