Trucs en Spelcodes: Breakneck City (ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X)

Trucs en Codes van Breakneck City voor ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Breakneck City: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Breakneck City. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Gebruik je verstand, je reflexen en de gemene straten om je heen om de meest meedogenloze bendes in de stad te verslaan! Wanneer een kwaadaardige bende hun favoriete videotheek in brand probeert te steken, gaan Sidney Flintlock en Justine Jacobs de straat op om een ​​paar hoofden in te slaan. Breakneck City is een ouderwetse 3D-brawler gericht op interacties met de omgeving. Pixelart-texturen en de mogelijkheid om samen te werken Breakneck City is klaar voor lokaal coöpspel voor 2 spelers en brengt vechtactie uit de late jaren 90 naar een nieuwe generatie. Sla, trap en ontwijk 6 straffende levels, waaronder stadsstraten, een nachtclub, wolkenkrabbers en meer! Neem het op tegen bendes van verschillende soorten vijanden en stoere bazen. Verzamel wapens om nog effectiever te worden in gevechten en gebruik de omgeving in je voordeel Swing op straatlantaarns, gooi je vijanden in vuilnisbakken of uit ramen en geef verwoestende swoop kicks van bovenaf.Gebruik je omgeving in je voordeel tegen deze uitdagende vijanden!

Breakneck City is gepubliceerd op =/ng/lang voor ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Breakneck City (ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Breakneck City. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360