Trucs en Spelcodes: Coromon (PC / SWITCH)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Coromon voor PC / SWITCH.

Inleiding

Coromon: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Coromon verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Coromon is een moderne versie van het klassieke monster-temmen-genre.Tem de Coromons en verken een enorme wereld vol spannende turn-based gevechten, puzzels om op te lossen en een mysterieuze dreiging om te verslaan.Duelist-onderzoeker zijn is geen gemakkelijke taak!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / SWITCH of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Coromon (PC / SWITCH): Bruikbare tips.

Daarnaast kunt u voor Coromon ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt, met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Steam doelen

Trucs Coromon:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Coromon

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Coromon zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Coromon (ORIGINAL / +0)
 • Ongelimiteerde gezondheid
  Onbeperkt geld
  Onbeperkte XP
  Makkelijk te doden
  Spelsnelheid
  Bewerken: geld
Cherri Andrea640360