Trucs en Spelcodes: Circus Electrique (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

De pagina gewijd aan de trucs van Circus Electrique (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Circus Electrique: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Circus Electrique. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Circus Electrique is deels op verhalen gebaseerde RPG, deels tactisch, deels circusmanagement en volledig verslavend, allemaal met een steampunk-twist. Wanneer gewone Londenaren op mysterieuze wijze in woeste moordenaars veranderen, beschikken alleen de getalenteerde artiesten over de vaardigheden die nodig zijn om de stad te redden.

Circus Electrique is gepubliceerd op 6/08/2022 voor PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Circus Electrique (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH): Bruikbare tips.

Zou je veel trucs willen voor Circus Electrique die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trofeeën PSN

Trucs Circus Electrique:
Hij voert de volgende opdrachten uit om de bijbehorende PSN-trofee te verkrijgen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelTrofeeën PSN: Circus Electrique

Trucs: Steam doelen

Trucs Circus Electrique: Trofeeën PSN
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Circus Electrique

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Circus Electrique zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Circus Electrique (ORIGINAL / +0)
Cherri Andrea640360