Trucs en Spelcodes: Slime Rancher 2 (PC / XSX)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Slime Rancher 2 voor PC / XSX.

Inleiding

Slime Rancher 2: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Slime Rancher 2 verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Zet de avonturen van Beatrix LeBeau voort terwijl ze over de Slime Sea reist naar Rainbow Island, een land vol oude mysteries en vol met kronkelige nieuwe sijpelt om te strijden in dit vervolg op de geweldige hit Slime Rancher.

Slime Rancher 2 is gepubliceerd op 22/09/2022 voor PC / XSX. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Slime Rancher 2 (PC / XSX): Bruikbare tips.

Slime Rancher 2 heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Slime Rancher 2 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Slime Rancher 2 (0.1.1 V2 / +0)
  • Oneindige gezondheid
    Oneindige energie
    Geen rad
    Sleutels wijzigen
    Valuta wijzigen
    Bevriestijd
    Snel vooruit
    Onbeperkt aantal slots
    Geen fabricagekosten
    Oneindige duur van het luchtnetwerk
    Super sluitertijd
    Geen zwaartekracht
    Wijzigen: toetsen
    Bewerken: Valuta
Cherri Andrea640360