Trucs en Spelcodes: Shovel Knight Dig (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Leer de trucs van Shovel Knight Dig en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Shovel Knight Dig: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Shovel Knight Dig.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Wanneer Drill Knight en zijn gemene graafteam het stille kamp van Shovel Knight opblazen en zijn buit stelen, grijp dan zijn vertrouwde Shovel Blade en begin achter hen te graven! Ontmoet nieuwe vrienden en vijanden, bezoek vreemde landen en bereid je voor op je zoektocht om de hele aarde van Spring, hak en graaf in een steeds veranderende afgrond van mysterie in Shovel Knight Dig, een geheel nieuw Shovel Knight-avontuur!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Shovel Knight Dig (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH): Bruikbare tips.

Shovel Knight Dig heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Shovel Knight Dig zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Shovel Knight Dig (1.1 / +0)
  • Onoverwinnelijk om aan te vallen
    Onbeperkte gezondheid
    Onbeperkt springen
    Geen volgoefening
    Snelheid van spelen
    Bewerken: Edelstenen
    Wijzigen: snelheid
    Wijziging: ernst
    Wijzigen: springsnelheid
Cherri Andrea640360