Trucs en Spelcodes: Dragon Ball: The Breakers (PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XSX)

Leer de trucs van Dragon Ball: The Breakers en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Dragon Ball: The Breakers: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Dragon Ball: The Breakers.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Overleef om te leven, evolueer om te triomferen. Gegrepen door een onverwacht tijdelijk fenomeen, komen zeven gewone burgers vast te zitten in een tijdelijke naad: ze delen hun gevangenschap met de Raider, een dreigende vijand uit een andere tijdlijn met overweldigende kracht - hun enige hoop op overleving is te ontsnappen. de Super Time Machine, maar de Raider is op hun spoor en wordt met de minuut sterker.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XSX. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XSX of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dragon Ball: The Breakers (PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XSX): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Dragon Ball: The Breakers. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360