Trucs en Spelcodes: From Space (PC / SWITCH)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan From Space voor PC / SWITCH.

Inleiding

From Space: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van From Space. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

From Space is een solo- en coöperatieve actieshooter voor het hele gezin waarin spelers de uitdaging aangaan om de aarde te bevrijden van een buitenaardse plaag met behulp van overdreven wapens in een post-apocalyptische wereld. Deze leuke multiplayer-shooter is een toegankelijke coöperatieve ervaring en speels, perfect voor boeiende spelers van alle leeftijden, met een verfijnde kunststijl en hoge herhalingswaarde. Met teams van maximaal vier spelers is de apocalyps nog nooit zo leuk geweest.

We hebben materiaal geldig voor PC / SWITCH. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 03/10/2022, de datum waarop From Space werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor From Space (PC / SWITCH): Bruikbare tips.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van From Space downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Steam doelen

Trucs From Space:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: From Space

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van From Space zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina From Space ( / +0)
Cherri Andrea640360